Belangrijke updates

Aan de slag op Het Archief voor Onderwijs

07/11/2018

Sinds 2016 brengt Het Archief voor Onderwijs beeld en geluid van zijn content partners tot in het klaslokaal. Ons onderwijsplatform bereikt intussen meer dan 50.000 gebruikers, die toegang krijgen tot meer dan 17.000 beeld- en audiofragmenten van 32 verschillende content partners. 

Om de relevantie en directe inzetbaarheid in het klaslokaal te verhogen, werken wij al samen met verschillende educatieve organisaties. Hoe interessant zou het zijn om hier de specifieke expertise van nog meer van onze content partners aan toe te voegen? Of misschien wil je onze beeldbank wel inzetten bij je educatieve projecten?

Om je op weg te helpen, organiseren we twee keer per jaar een workshop over Het Archief voor Onderwijs voor de educatieve medewerkers van onze content partners. Daar ontdek je hoe we elkaars educatieve werking kunnen versterken en neem je een sterke start om vlot aan de slag te gaan op ons platform. Een overzicht van de geplande VIAA workshops vind je hier. Staat er geen partnerworkshop voor Het Archief voor Onderwijs op de planning? Neem contact op met jouw accountmanager of mail naar support@viaa.be.

Meer weten over Het Archief voor Onderwijs en de mogelijkheden voor onze content partners?