Belangrijke updates

Jouw collectie in de klas? Ons onderwijsloket helpt je op weg

30/11/2020

Om contentpartners die met Het Archief voor Onderwijs willen werken nog beter te ondersteunen, hebben we besloten om iedere twee weken een onderwijsloket te openen. Als contentpartner kan je telkens een slot inboeken om hulp of individuele begeleiding aan te vragen, bij het bereiken van je onderwijsdoelgroep.

Op Het Archief voor Onderwijs willen we divers en kwalitatief materiaal aanbieden voor gebruik in de klas. Al meer dan 30 contentpartners zijn er vertegenwoordigd en meer dan 67.000 lesgevers en lesgevers in opleiding vinden vlot hun weg naar dit aanbod. Heb je al materiaal op het onderwijsplatform en wil je verdere begeleiding? Of wil je jullie educatief aanbod meer ingang laten vinden in de klas en horen hoe Het Archief voor Onderwijs jullie hierbij kan helpen? Maak een afspraak en we bekijken het samen.

Je afspraak kan online of (op termijn) fysiek plaatsvinden. Geef bij het boeken van je afspraak aan welke je voorkeur heeft.

Wil je het platform beter leren kennen, dan kan je één van onze workshops of webinars volgen. Deze worden steeds aangekondigd in de event-sectie van het partnerportaal. Heb je een dringende vraag of probleem, neem dan contact op via support@meemoo.be.