Belangrijke updates

Meemoo's partnerportaal binnenkort in een nieuw jasje

21/02/2022

Het partnerportaal is de plaats waar jij als contentpartner terechtkan voor alle essentiële updates over onze samenwerking: van rapporten over jouw materiaal tot een overzicht van onze tools, van handige supportartikels tot vormingen en belangrijk nieuws. Om jouw ervaring gebruiksvriendelijker, persoonlijker en inzichtelijker te maken, bouwen we momenteel aan een vernieuwd portaal.

In 2020 verzamelden we tijdens het partnerevent feedback over het portaal waarop je nu surft. Ook onze accountmanagers pikten tijdens hun gesprekken met contentpartners hier en daar zaken op die beter kunnen. Met die input zijn we aan de slag gegaan.

Waarom een vernieuwd partnerportaal?

Het huidige partnerportaal botst op z'n grenzen: de technologie is verouderd en de veelheid aan content maakt de gebruikservaring stilaan minder overzichtelijk. Daarom maken we werk van een vernieuwd portaal dat klaar is voor de toekomst: met een verbeterde structuur, een logischere gebruikservaring en als kers op de taart een nieuwe lay-out.

Wat zal er verbeteren voor jou als contentpartner?

Het vernieuwde portaal wordt een pak persoonlijker en komt achter een login te zitten. Aanmelden is eenvoudig: dit zal je gewoon kunnen doen met je meemoo-account die je nu al gebruikt voor andere tools zoals AMS, het meemoo-archiefsysteem en Catalogus Pro. Daarover binnenkort meer.

Op het vernieuwde partnerportaal zal je:

  • gemakkelijker kunnen navigeren en eenvoudiger vinden wat je zoekt.
  • meer informatie terugvinden over jouw organisatie, zoals rapporten (die mondjesmaat worden uitgebreid) en gegevens over je accountmanager bij meemoo en het centraal aanspreekpunt binnen jouw organisatie.
  • meer inzicht krijgen in werkgroepen en overlegstructuren.

Vanop het partnerportaal klik je gemakkelijk door naar de supportomgeving die ook grondig onder handen wordt genomen. Je zal er zoals steeds handige supportartikels en praktische handleidingen kunnen zoeken, lezen en delen - en dat alles op een meer gebruiksvriendelijke manier.

Wanneer mag je het vernieuwde portaal verwachten?

We plannen voor het einde van mei 2022 live te gaan met het vernieuwde portaal en de vernieuwde supportomgeving. Daarna blijven we waar nodig doorontwikkelen en de puntjes op de i zetten.

Eens het vernieuwde portaal in de lucht is, zullen we je uiteraard bijstaan om het te ontdekken aan de hand van supportartikels en handige demo's. We houden je op de hoogte!