Belangrijke updates

Voorbereidingen beheersovereenkomst van start

24/02/2022

Eind 2023 loopt meemoo's beheersovereenkomst met de Vlaamse Regering af. Dit jaar treffen we alvast voorbereidingen voor de volgende beheersovereenkomst. Ontdek hoe jij als contentpartner betrokken wordt.

Samen met onze raad van bestuur leggen we het komende anderhalf jaar de fundamenten van onze beheersovereenkomst met de Vlaamse Regering voor de volgende periode. Om de inhoud voor te bereiden en scherp te stellen gaan we in dialoog met het beleid, verzamelen we input van jou als contentpartner en leggen we ons oor te luisteren bij andere partnerorganisaties.

Na een grondige voorbereiding dienen we het dossier eind juni 2023 in bij het Departement Cultuur, Jeugd en Media. Vervolgens beslist de Vlaamse Regering voor 1 oktober 2023 over de goedkeuring en de uiteindelijke invulling van de beheersovereenkomst.

Hoe kan jij je stem laten horen als contentpartner?

Het volgende partnerevent zal in het teken staan van de beheersovereenkomst. Meer informatie daarover volgt binnenkort. We zijn alvast benieuwd naar jouw feedback.

Daarnaast zal je in de loop van dit jaar je mening kunnen geven over onze samenwerking en dienstverlening in een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek. De resultaten daarvan bezorgen we tegen het einde van 2022 aan het Departement Cultuur, Jeugd en Media.

TX0rDL0Debbie TX0rDL0Debbie