Registratie algemeen

AMS werkt niet naar behoren: wat kan ik doen?

Merk je dat AMS niet meer naar behoren werkt (bv. bepaalde functies bij het invoeren werken niet meer of anders, of je krijgt een "Sorry, deze pagina is niet beschikbaar"-scherm te zien)? Dan kan je verschillende acties zelf uitvoeren.

Je kan op dat moment de volgende dingen proberen:

  1. Uitzoomen: het is al menigmaal voorgevallen dat een contentpartner dacht dat zijn of haar dragers 'verdwenen' waren in AMS. Uitzoomen blijkt dan de oplossing te zijn. Dit doe je makkelijk door (als je op Windows werkt) op de ctrl-toets en het plusteken '+' tegelijk te duwen, of (als je op Mac werkt) op de cmd/command-toets en het plusteken '+'.
  2. Uitloggen/inloggen: een heel eenvoudige manier om het systeem te vernieuwen is gewoon even uit te loggen en weer in te loggen.
  3. Browsegeschiedenis wissen: om te vermijden dat oude functies in het systeem blijven hangen, kan het werken om de geschiedenis van je browser te wissen. Hoe je dit doet hangt af van het browsertype waarin je werkt. Hier vind je instructies over het wissen van je browsegeschiedenis.
  4. Andere browser: als bovenstaande acties niet werken, kan je proberen AMS te openen in een andere browser, zoals Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Internet Explorer. Google Chrome werkt meestal het best.
  5. Andere computer: mogelijk ligt het probleem bij je computer zelf. Probeer AMS eens te openen op een andere computer.


Als je na deze acties nog steeds problemen ondervindt of als een bepaald probleem zich veelvuldig voordoet, aarzel dan zeker niet om het ons te melden via support@meemoo.be!