Contracttool

De intentieverklaring: hoe ga ik te werk?

Het invullen en ondertekenen van de intentieverklaring is de eerste stap die nodig is om contentpartner van meemoo te worden. In dit document geef je aan of je geïnteresseerd bent in een samenwerking met meemoo, kan je de samenwerkingsovereenkomst alvast inkijken en vul je verder hoofdzakelijk contactgegevens in.

Ben je als contentpartner vóór 2016 ingestapt? Dan heb je waarschijnlijk geen intentieverklaring ingevuld en ondertekend. Dit document zal je dan ook niet terugvinden in jouw dossier.

Hoe verloopt het ondertekeningsproces?

STAP 1: de contentpartner vult de intentieverklaring in

Meemoo zal de intentieverklaring klaarzetten in jouw dossier. Via een e-mailmelding word je op de hoogte gebracht dat je de taak moet uitvoeren.

Klik op de taak ‘Vul de intentieverklaring meemoo in’ in de mail of ga rechtstreeks naar jouw dossier via contract.meemoo.be en klik op de groene knop ‘Uitvoeren’.

Je kan het formulier tussendoor opslaan via het diskette-icoon rechtsonderaan. Zo bewaar je wat je al hebt ingevuld, en kan je er eventueel later aan verder werken.

Als je het formulier volledig hebt ingevuld, kan je via het downloaden-icoon rechtsboven (pijltje naar beneden) het ingevulde formulier downloaden.

STAP 2: de contentpartner finaliseert en verzendt de taak

Volg nu de volgende stappen:

  1. Druk het gedownloade document af.
  2. Voeg naam, datum en handtekening toe op de daarvoor voorziene plek.
  3. Scan het document in en laad het opnieuw op in de tool, onderaan het formulier (groene knop 'Voeg bestand toe').

Als je alle gegevens correct hebt ingevuld en de ondertekende bijlage hebt toegevoegd, kan je de taak afronden via de knop ‘Taak verzenden’ rechts onderaan. Zo komt het ingevulde formulier bij meemoo terecht.

STAP 3: meemoo controleert (en keurt goed of koppelt terug naar contentpartner)

Meemoo zal vervolgens controleren of je alle gegevens correct hebt ingevuld. Vervolgens zijn er drie opties afhankelijk van wat je hebt ingevuld:

  • Als meemoo de intentieverklaring heeft goedgekeurd, dan zal je daarvan een bevestiging ontvangen per e-mail. Het proces is afgerond.
  • Als meemoo de intentieverklaring heeft gecontroleerd, maar je hebt op één van de vragen bovenaan het formulier ‘Neen’ geantwoord, zal meemoo rechtstreeks contact met je opnemen.
  • Als meemoo de intentieverklaring heeft gecontroleerd, maar er ontbreken nog gegevens of een bijlage, dan krijg je opnieuw de taak ‘Vul de intentieverklaring in’ toegewezen. Je ontvangt hiervan een e-mailmelding.

Als alles correct is ingevuld door jou, zal dit proces afgerond worden en kan je het ondertekende document te allen tijde raadplegen in jouw dossier op contract.meemoo.be.