Registreren & verpakken

Kan ik records in bulk aanpassen?

In AMS is het mogelijk om verschillende dragers in bulk te bewerken. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je hieronder of in de algemene handleiding.

 Als je dragers in groep wil aanpassen, selecteer je eerst de records die je wil aanpassen door ze aan te vinken op de overzichtspagina. Je kan ook alle dragers die je wenst te selecteren tegelijk aanvinken, door de checkbox bovenaan naast de kolomlabels aan te klikken. Indien gewenst kan je met behulp van de filters links op je scherm de dragers die je in groep wil aanpassen specifiek opzoeken (bijvoorbeeld alle dragers met eenzelfde merk). Als je alle dragers die je wil aanpassen geselecteerd hebt, klik je de knop Acties aan en kies je Bulkbewerking. Er opent dan een nieuw scherm. Je kan vervolgens de velden die je wenst aan te passen invullen. Je bevestigt je wijzigingen door onderaan op Update te klikken of Pas toe.

Let op: je kan het record van een drager veranderen tot het moment waarop meemoo de dragers toekent aan een batch. Daarna kan je geen veranderingen aanbrengen aan je geregistreerde drager. Meemoo stelt de batches normaliter 14 dagen voor de geplande ophaling samen.

Let op: dragers in groep aanpassen is een operatie die je aandachtig moet uitvoeren! Let erop dat je enkel en alleen de dragers selecteert die je wil aanpassen, anders dreig je gegevens te verliezen! Je krijgt nog een waarschuwing, nadat je op de knop Pas toe hebt gedrukt, waarin het aantal items dat je zal aanpassen, vermeld staat. Controleer of dit het juiste aantal is, om geen informatie die je wil behouden, te overschrijven.