Planning

De afgelopen jaren kon meemoo meer dan 400.000 dragers digitaliseren. Voor sommige dragerformaten zit het er dus al op. Andere digitaliseringsprojecten naderen hun einde. Maar wat als jij nog dragers van die types aantreft? Of heb je als nieuwe contentpartner nog ongedigitaliseerde dragers uit deze projecten?

Laat het ons weten via de inventaristool

Vanaf 2022 wil meemoo namelijk een speciaal project lanceren rond deze ‘resthoeveelheden’. In dit project willen we kleinere hoeveelheden van een brede waaier aan types digitaliseren. Geef dus zeker aan in de inventaristool als je nog dragers aantreft in je collectie, die nog niet gedigitaliseerd werden in één van meemoo's projecten. Ter info, de volgende projecten zijn ondertussen afgelopen: 


Heeft jouw organisatie nog dragers van deze formaten die niet gedigitaliseerd zijn? Meld de dragers aan in de inventaristool en wij nemen ze mee in overweging voor het project rond de resthoeveelheden. Niet alle dragerformaten zullen in dit project kunnen worden meegenomen helaas. Dit is afhankelijk van hoeveel er worden aangemeld, en hoe complex de digitalisering zelf is. 

Hoe je met de inventaristool aan de slag gaat, lees je hier. Heb je nog geen toegang tot de tool? Vraag dit dan aan via jouw accountmanager of projectmanager.