Dashboard

Welke cijfers vind ik op deze rapporten?

Er zijn momenteel drie rapporten beschikbaar op het Dashboard.

Registreren en digitaliseren

Het eerste rapport gebruikt cijfers uit het registratiesysteem (AMS) en geeft inzicht in het aantal dragers die geregistreerd en/of gedigitaliseerd zijn. Dit rapport bevat drie grafieken:

  • aantal types in het registratiesysteem;
  • aantal formaten in het registratiesysteem;
  • aantal dragers in het registratiesysteem.

Neemt je organisatie niet deel aan één van de digitaliseringsprojecten en heeft jouw organisatie nog geen items geregistreerd in het registratiesysteem (AMS)? Dan bevat dit rapport voor jouw organisatie geen gegevens.

We maken je wegwijs in dit filmpje:

Instroom digitale collectie

Het tweede rapport gebruikt cijfers uit het archiefsysteem (MAM) en geeft inzicht in het aantal items die  ingestroomd zijn vanuit digitale collecties. Dit rapport bevat twee grafieken:

  • aantal types uit instroom digitale collecties;
  • aantal items uit instroom digitale collecties.

Zijn er voor jouw organisatie momenteel nog geen digitale collecties ingestroomd in het archiefsysteem (MAM)? Dan bevat dit rapport voor jouw organisatie geen gegevens.

We maken je wegwijs in dit filmpje:

Digitaal archief

Het derde rapport gebruikt cijfers uit het archiefsysteem (MAM) en geeft inzicht in het aantal items die duurzaam bewaard worden in het archiefsysteem. Dit rapport bevat drie grafieken:

  • aantal types in het archiefsysteem;
  • aantal gearchiveerde items in het archiefsysteem;
  • aantal bytes in het archiefsysteem.

Worden er voor jouw organisatie momenteel nog geen items duurzaam bewaard in het archiefsysteem (MAM)? Dan bevat dit rapport voor jouw organisatie geen gegevens.

We maken je wegwijs in dit filmpje:

Zie je geen filmpjes? Controleer even je cookie-instellingen, dan kunnen we deze inhoud ook aan jou tonen. Je cookie-instellingen aanpassen kan vlak boven de tabel, onderaan deze pagina. Klik op 'verander uw voorkeuren' en vink 'voorkeuren' aan.